Aşa cum unii dintre voi ştiţi, RADCRETE PACIFIC LTD trebuie să se ferească în mod constant de concurenţa care încearcă să submineze reputaţia produsului RADCON FORMULA #7 sau să obţină câştiguri uşoare de pe urma sa.

Ei încearcă, de obicei, să îşi folosească distribuitorii şi, uneori, chiar alte canale pentru a vinde produse pe bază de silicat de sodiu declarând că acestea sunt similare atât dpdv al caracteristicilor lor tehnice cât şi dpdv al garanţiei. RADCRETE PACIFIC LTD are la dispoziţie o multitudine de exemple de acest tip.

Deoarece acest tip de concurenţă neloială este larg răspândită în Australia şi Asia de Sud-Est unde acest produs este foarte prezent în piaţă, credem că şi în Europa va fi foarte curând atacat de grupuri similare.

O analiză pe bază spectrografică face să iasă în evidenţă cu uşurinţă silicatul de sodiu şi mulţi îl pot considera că este uşor de copiat. Ei cred că vor obţine rezultate de succes doar dacă vor efectua o analiză spectrografică de laborator, neavând nici o idee de cât de departe sunt de realitate. De fapt, produsul nostru este supus la o componentă biochimică, care este ingredientul cheie. Cu milioane de formule biochimice posibile care există este practic imposibil ca vreun concurent să îl poată identifica.

Potenţialii nostri concurenţi sunt, de obicei, operatori mici şi mijlocii din domeniu, care exploatează succesul altora, neavând aproape niciodată structuri şi capabilităţi tehnico-analitice cu care să poate atinge acest rezultat. De fapt, chiar şi cei mai buni experţi în domeniul chimiei si oamenii de stiintă din domeniul polimerilor, au probleme serioase de identificare a ingredientului, deoarece componenta biochimică este un derivat dintr-o tehnologie biomedicală dezvoltată de Dr. Smith. Şi oricine care are experienţă cu silicaţii ştie că polimerizarea lor este instabilă chimic. Este foarte dificil şi este practic imposibil să se obţină o etanşare a fisurilor pentru o lungă perioadă de timp.

Există o mare diferenţă între durificarea suprafaţei hidrofobizând-o în masa şi hidroizolarea ei cu abilitatea de a sigila şi a resigila fisurile!

O practică foarte întâlnită la concurenţii noştri posibili este de a-i aborda pe distribuitorii sau aplicatorii noştri de care află din publicitatea noastră promiţându-le acelaşi comportament şi un preţ mai mic. Marea parte a distribuitorilor noştri ne vor atrage atenţia; cu toate acestea, există posibilitatea de a pierde o parte din lucrări. În timp, aceste lucrari se vor defecta şi clienţii noştri vor primi doar ceea ce au plătit: doar silicat de sodiu.

Preţul este cu siguranţă un bun barometru deoarece componenta biochimica, deşi prezenta în cantităţi mici în formulă, este foarte costisitoare şi în cazul în care concurenţii noştri au un produs eficient asemanator cat de cat cu al nostru, acestia nu vi-l pot oferta la un preţ mult mai mic decât al nostru. Preţul va genera întotdeauna rezultatul pe care l-aţi plătit!

În Romania, în ultima vreme, au intrat pe piaţă importatorii de silicat de sodiu, modificat chimic sau biochimic, care este utilizat în mod normal pentru pardoseli interioare din beton cu rol de întăritor, ca protecţie la praf şi ca rezistenţă la atacuri chimice. Pericolul ca unii dintre ei sa încerce să le vândă ca produse adevărate proprii de impermeabilizare către clienţii noştri utilizatori şi \ sau distribuitorii noştri, este din păcate, prezent întotdeauna.

De curand, am fost informaţi cu privire la încercările de a face confuzie în rândul cumpărătorilor folosind fişa noastră de date, conţinutul broşurilor noastre cât şi alte documente emise de noi.

Unii chiar pretind că importă acelaşi produs de peste hotare, neştiind că producătorul RADCRETE PACIFIC LTD a exercitat dintotdeauna un control foarte strict pentru a asigura protecţia reţelei din care facem parte. Desigur, ei nu au nici experienţa, nici referinţe pană acum şi nici teste de laborator care să demonstreze capacitatea produsului lor de a sigila şi de a resigila fisurile, această caracteristică fiind specifică doar pentru RADCON FORMULA #7.

Documentaţia lor spune ca vor etanşa viitoarele microfisuri. Dar cea mai bună susţinere a afirmaţiilor noastre provine de la cel mai de succes distribuitor al RADCRETE PACIFIC LTD, din Vietnam, care este simultan un distributor al unor produse cu creştere cristalină dar şi al produsului RADCON FORMULA #7. El a testat aceste produse false şi confirmă ca nu etanşează definitiv fisurile. Dacă le-ar fi etanşat el nu ar mai fi cumpărat deloc Radcon cu care a hidroizolat peste 300 de poduri. Deoarece asemenea produse sunt mai ieftine decat Radcon Formula #7 dar sunt un fals dpdv al pretenţiilor pe care le au.

Cea mai flagrantă problemă este că nici un asemenea produs nu acordă o garanţie. Şi nici nu sunt capabile să arate teste care să le confirme pretenţiile. Doar trataţi-le ca un etanşant mai ieftin şi mai puţin eficient aşa cum face şi distribuitorul vietnamez!

În efortul de a ne apăra bunul nostru renume şi succesul de până acum trebuie să îi rugăm pe proiectanţi, pe antreprenori, pe aplicatorii produselor noastre, şi pe toţi cei care citesc acestea, ca întotdeauna să solicite documentaţia ştiinţifică (teste de laborator asupra unor fisuri în poduri efectuate de către universitaţi, teste de penetrare la microscopul electronic etc.) verificând cu atenţie pretenţiile acestora…

Orice pentru a evita ca reputaţia noastră să fie subminată de o concurenţa neloială şi mizeră.

PS:

Doriti sa nu aveti niciun dubiu referitor la performantele unui produs? Sa nu aveti nicio situatie gen HEXI PHARMA?  Solicitati tuturor referinte si teste! Certificari si Licente! Nu va lasati pe tanjala ca sa cadeti in capcana povestilor de marketing: cifrele vorbesc! De asemenea nu uitati ca, oricat de bun ar fi un produs, daca cel care il aplica nu stie cum sa-l recomande si sa-l foloseasca cum trebuie, rezultatul va fi extrem de negativ. Vizitati articolul despre Importanta Hidroizolatiilor Perfecte.

Aveți nevoie de ferestre și uși?

Încercați să ne cereți o ofertă și nouă și veți primi comisioane. Discounturile pot fi de la 20% pînă la 60%. De ce? Deoarece ne putem permite avand o oferta completa și fiind importatori direcți de profile!

La unele comenzi de ferestre și uși, oferim gratuit plasele de insecte.

Facem contracte de întreținere / mentenanță. Intrați acum în parteneriate ce vă pot aduce câștiguri mari.

Proiectul Răsuceni

Aflați despre proiectul de ridicare din sărăcie a unuia din cel mai sărace sate din România. Contribuiți cu resurse, idei, instrumente…

Reparații la terase

HIDROIZOLATII DEFINITIVE
https://terase.afacereamea.ro/

Pentru terasele de bloc sau de birouri acoperite cu membrane bituminoase cele mai potrivite produse de reparatii sunt IMPERMIX PU. Aveti garantii adevarate de 10-35 de ani. Practic sunt inerte la influentele de mediu iar durata lor de viata este nelimitata.

Programati-va acum interventia pe terase ca sa nu fie prea tarziu.