De ce să folosiți produsele noastre?

Calitatea
Dacă vă gândiţi să construiţi sau să trataţi proprietatea dvs. pentru hidroizolare, fie că este o clădire de locuinţe, de birouri sau industrială, cu produsele AFTENI înseamnă că vă pasă de calitatea şi de costurile investiţiei dvs. Efectul de hidroizolare / impermeabilizare se manifestă aproape imediat, uneori după două ore. Efectul de creştere a durităţii suprafeţei pe care s-a aplicat, aducând-o să aibă duritatea granitului este, de asemenea, extraordinar deoarece vă poate genera mari economii de timp, manoperă şi materiale, nemaifiind necesare operaţii şi materiale suplimentare de protecţie a suprafeţelor tratate.Iar fenomenul unic de reînnoire a reacţiei de impermeabilizare în timp şi de “auto-vindecare” a betonului sau zidăriei face ca produsele AFTENI să fie preferate de toţi constructorii care le înţeleg.

Preţul mai mic
Dacă aţi folosit sau aţi auzit de hidroizolări cu membrane bituminoase este imposibil să nu ştiţi că acestea trebuie schimbate o dată la fiecare 3-5 ani deoarece se străpung. Ca să nu mai vorbim de daunele pe care le produc clădirii datorită pătrunderii apei. Şi uneori numai preţul schimbării lor este mai mare ca preţul aplicării de Radcon şi/sau Radmyx.

Preţul este sub cel al membranelor în condiţiile unei garanţii cel putin triple însă, de fapt, impermeabilizarea este pe viaţă. Sunt clădiri tratate acum aproape 30 de ani şi care nici acum nu manifestă nici un defect datorită pătrunderii apelor de orice fel, fie ele freatice sau pluviale etc.

De ce AFTENI DEVELOPMENTS?

Calitatea
Deoarece AFTENI DEVELOPMENTS are calitatea de distribuitor exclusiv şi de aplicator autorizat al produselor firmei Radcrete Pacific Pty Ltd, Mastertec,  Atlantis Corp pe teritoriul României şi Republicii Moldova, distribuitorii şi echipele sale de aplicatori au fost instruite şi respectă tehnologia de aplicare a produselor.

Varietatea ofertei
AFTENI vă oferă, pe langă sistemul Radcrete de impermeabilizare şi creştere a durităţii suprafeţelor de beton şi zidărie de piatră şi cărămidă, şi alte soluţii complexe de protecţie a rosturilor, de impermeabilizare a fisurilor şi pentru drenarea apei.

Garanţia
AFTENI vă oferă o garanţie contractuală de 10-25 ani pentru hidroizolarea cu Impermax, de 20-25 ani în cazul tratării cu Radcon Formula #7 şi de 10 ani în cazul tratării cu Radmyx. Aceasta înseamnă că dacă, din diferite motive, suprafaţa tratată nu mai este impermeabilă pe durata perioadei de garanţie, ne obligăm să refacem complet tratamentul în mod gratuit.