De ce să folosiți produsele noastre?

Uşurinţa construcţiei

Faptul că preluăm serviciul de hidroizolare / impermeabilizare a oricărei suprafeţe pe care o construiţi vă uşurează imens munca şi vă degrevează de orice răspundere.

Satisfacţia de a construi cel mai bine
Mulţi constructori care au înţeles valoarea sistemului de hidroizolare perfectă refuză să mai ia în considerare alte materiale de hidroizolaţii. Ei îşi doresc satisfacţia de a şti că ceea ce fac este cea mai bună soluţie de hidroizolaţii pentru clienţii lor.

Calitatea
Dacă vă gândiţi să construiţi sau să trataţi cu produsele înseamnă că vă pasă de calitatea muncii dvs. Şi nouă ne pasă foarte mult şi de aceea nu facem rabat la calitate.

In cazul Radcon efectul de impermeabilizare se manifestă imediat după două ore. Iar efectul de creştere a durităţii suprafeţei pe care s-a aplicat, aducând-o să aibă duritatea granitului este, de asemenea, extraordinar deoarece poate genera mari economii de timp, manoperă şi materiale, nemaifiind necesare operaţii şi materiale suplimentare de protecţie a suprafeţelor tratate.

Iar fenomenul unic de reînnoire a reacţiei de impermeabilizare în timp şi de “auto-vindecare” a betonului sau zidăriei face ca produsele Radcrete să fie preferate de toţi constructorii care le înţeleg.

Preţul
Dacă aţi folosit hidroizolări cu membrane bituminoase este imposibil să nu ştiţi ca acestea trebuie schimbate o dată la fiecare 3-5 ani deoarece se străpung. Ca să nu mai vorbim de daunele pe care le produc clădirii datorită pătrunderii apei. Şi uneori numai preţul schimbării lor este mai mare ca preţul aplicării de Radcon, Impermax şi/sau Radmyx.

Preţul este sub cel al membranelor bituminoase în condiţiile unei garanţii cel puţin triple însă, de fapt, hidroizolarea este pe viaţă.

Garanţia
Garanţia este contractuală şi este de 10-25 ani însă, de fapt, impermeabilizarea este pe viaţă. Sunt clădiri tratate acum aproape 30 de ani şi care nu manifestă nici un defect datorită pătrunderii apelor de nici un fel. În cazul Radcon durata estimată de viaţă este de 100 de ani.

Dacă dvs. primiţi o asemenea garanţie atunci şi dvs. veţi putea oferi clientului o garanţie ridicată ceea ce face ca să fiţi preferat ca antreprenor pentru numeroase contracte de construcţie.

De ce AFTENI DEVELOPMENTS?

Calitatea
Deoarece suntem distribuitor exclusiv şi aplicator autorizat al produselor firmelor Radcrete Developments, Mastertec, Atlantis Corp pe teritoriul României şi Republicii Moldova, distribuitorii şi echipele sale de aplicatori au fost instruite şi respectă tehnologia de aplicare a produselor.

Testările
Deoarece a testat produsele Radcrete în mari institute de cercetare supunându-le la numeroase tipuri de teste:

  • ABSAC – Absorbţia apei
  • Building Research Centre (UNSW) – Permeabilitatea vaporilor, Penetrarea ionilor de clor, Îngheţ/dezgheţ, Evaluarea rezistenţei la agenţi chimici, Rezistenţa la alunecare, Permeabilitatea şi vâscozitatea apei, Difuzia ionilor de clor, Conţinutul de substanţe non-volatile
  • US Highway Dept (SUA) – Densitatea Relativă, Valoarea pH, Adezivitatea asfaltului la suprafaţa tratată, Test duritate, Rezistenţa la absorbţia de apă
  • SINTEF (Norvegia) – Resistenţa la exfoliere ca urmare a ciclurilor de îngheţ/dezgheţ, Permeabilitatea la presiuni mari (400m adâncime), Efectul asfaltului fierbinte (160?C) aplicat pe suprafeţele tratate, Difuzia ionilor de clor – udare/uscare, Efectul de degazare
  • SISIR (Singapore) – Non-Toxicitate
  • Warnock Hersey – Certificarea pentru apă potabilă, Adâncimea de pătrundere
  • CSIRO – Adâncimea de pătrundere
  • PROCEMA (România) – Adâncimea de pătrundere

Mai multe despre teste, aici.

Şi deoarece are agrementări de folosire pe teritoriul României pentru toate produsele comercializate.

Varietatea ofertei
Oferim, pe lângă sistemul Radcrete de impermeabilizare şi creştere a durităţii suprafeţelor de beton şi zidărie, sistemul IMPERMIX PU de hidroizolare a teraselor si pardoselilor şi alte soluţii complexe de protecţie a rosturilor, de impermeabilizare a fisurilor (Mastertec) şi pentru drenarea apei (Atlantis Corp).

Garanţia
Garanţia este contractuală şi este de 10-25 ani însă, de fapt, impermeabilizarea este pe viaţă. Sunt clădiri tratate acum aproape 30 de ani şi care nu manifestă nici un defect datorită pătrunderii apelor de nici un fel.

Dacă dvs. primiţi o asemenea garanţie atunci şi dvs. veţi putea oferi clientului o garanţie ridicată ceea ce face ca să fiţi preferat ca antreprenor pentru numeroase contracte de construcţie.