Vreți să aveți siguranța definitivă a hidroizolațiilor la construcțiile pe care le proiectați

Aici veți găsi cele mai avantajoase soluții tehnice și furnizori de produse și servicii pentru Hidroizolații

CINE SUNTEM

Suntem firma AFTENI DEVELOPMENTS din București, ce importă, distribuie și aplică produse atent selecționate de la furnizori de renume din străinătate și din țară. Avem furnizori din SUA, Australia, Germania, Grecia, Spania. Mărcile folosite sunt Radcon Formula #7, Radmyx, Impermix, Protecterm și Mastertec.

Avem experiență de aproape 20 de ani în acest domeniu.  Am condus si am instruit numeroși profesioniști, am devenit reprezentanți exclusivi în Romania ai unor producători de renume din lume, avem sute de lucrari executate și mii de vânzări de materiale. Am organizat cursuri în acest domeniu.

Puteți avea încredere în noi:

  • deoarece cunoaștem fenomenele ce se petrec în acest domeniu și putem măsura extinderea problemelor
  • știm ce soluții tehnice sunt cele mai potrivite pentru situațiile pe care le întâlniți
  • știm ce materiale sunt potrivite pentru fiecare situație
  • știm să facem corect aplicarea acestor materiale
  • știm să instruim corect persoanele în acest domeniu

DE CE?

Haideți mai întâi să vedem de ce folosesc proiectanţii şi arhitecţii produsele Afteni în proiectele lor:

Recomandându-le, ei câştigă
În primul rând siguranţa, câştigurile, respectul şi faima pe care o pot aduce doar soluţiile perfecte ca preţ şi performanţe.  Contactaţi-ne chiar acum pentru a vă înscrie ca partener. Avem mai multe birouri/ateliere de arhitectură şi societăţi de proiectare în construcţii ce specifică pentru hidroizolații în mod exclusiv în proiecte şi expertize produsele şi serviciile noastre.

Performanţe mai ridicate
Dacă vă gândiţi să recomandaţi produsele în proiectele dvs. înseamnă că vă pasă de calitatea muncii dvs. Şi nouă ne pasă foarte mult şi de aceea nu facem rabat la calitate.

La unele produse efectul de hidroizolare se manifestă începând după două ore. Iar efectul de creştere a durităţii suprafeţei pe care s-a aplicat, aducând-o să aibă duritatea granitului este, de asemenea, extraordinar deoarece poate genera mari economii de timp, manoperă şi materiale, nemaifiind necesare operaţii şi materiale suplimentare de protecţie a suprafeţelor tratate. Fenomenul unic de reînnoire a reacţiei de impermeabilizare în timp şi de “auto-vindecare” a betonului sau zidăriei face ca produsele de furnizorul Radcrete să fie preferate de toţi proiectanții și constructorii care le înţeleg.

Preţuri mai mici
Dacă aţi folosit sau aţi auzit de hidroizolări cu membrane bituminoase atunci este imposibil să nu ştiţi că acestea trebuie schimbate o dată la fiecare 3-5 ani (în cazurie xcepționale 10 ani) deoarece se străpung. Ca să nu mai vorbim de daunele pe care le produc clădirii datorită pătrunderii apei. Şi uneori numai preţul schimbării lor este mai mare ca preţul aplicării de Radcon şi/sau Radmyx.

Preţul pentru produsele Radcrete sunt sub cele ale membranelor tradiționale în condiţiile unei garanţii cel puţin triple dar, în realitate, impermeabilizarea este pe viaţă. Deci atât costurile iniţiale sunt mici cât şi cele de mentenanţă (întreţinere) după ieşirea din garanţie a construcţiei sunt foarte mici (practic sunt aproape nule).

Satisfacţia de a oferi cea mai bună soluţie
Mulţi proiectanţi/arhitecţi care au înţeles valoarea Sistemelor Radcrete şi Impermix de impermeabilizare, protecţie şi finisaje perfecte refuză să mai ofere alte soluţii de hidroizolaţii. Îşi doresc satisfacţia de a şti că ceea ce oferă este cea mai bună soluţie de hidroizolaţii pentru clienţii lor.

Garanţia
Garanţia este contractuală şi este de 10-50 ani însă, de fapt, impermeabilizarea este pe viaţă. Sunt clădiri tratate acum aproape 40 de ani şi care nu manifestă nici un defect datorită pătrunderii apelor de nici un fel. Producătorii pot garanta, pentru proiectele mari de infrastructură, buna funcționare a produsului Radcon Formula #7 chiar și 100 de ani.

Dacă aţi auzit de garanţii peste 10 ani în cazul membranelor bituminoase atunci fiţi sigur/ă că ele sunt fie nereale fie sunt contrabalansate de greutatea de aplicare, de efectul negativ asupra mediului şi de preţul ridicat.

CUM?

Ce trebuie să faceți pentru a deveni parteneri:

  1. să ne transmiteți acordul dvs pentru a fi informați despre acest domeniu
  2. să ne trimiteți coordonatele dvs și persoanele de contact
  3. să ne transmiteți persoanele pe care doriți să le instruiți și în care domenii
  4. să ne recomandați unor constructori ce pot folosi aceste produse și servicii
  5. dacă aveți parteneri ce pot folosi aceste produse