Dozare
Radmyx Slurry se adaugă în betonul umed din bena betonierei în proporţia de 1,5% din cantitatea de ciment dar nu mai puţin de 6 kg / mc de beton şi se omogenizează minim 10 min. Radmyx Concentrat se adaugă în malaxorul staţiei de betoane în componenta uscată a betonului în proporţie de 0,78 kg /mc de beton. Se distribuie omogen.Aplicaţii
Structuri de fundaţii, podele, tunele de lift, recipiente care reţin apa, tunele, apeducte, galerii de aducţiune sau de fugă a apei, canale de scurgere – evacuare, rigole etc.

Reducerea permeabilităţii
Radmyx ca aditiv în amestecul uscat din beton asigură o reducere a permeabilităţii de 93%. Deoarece cristalele de Radmyx sunt difuzate în întreaga masă de beton se asigură protecţie maximă împotriva apei şi a factorilor de mediu.

Îmbunătăţirea proprietăţilor betonului
Când este folosit ca aditiv în beton, Radmyx îmbunătăţeşte proprietăţile betonului, reducând riscul de sedimentare a agregatelor, fenomen cunoscut sub numele de segregare. Maturarea betonului sporeşte cu aproximativ 18% la 28 de zile şi gradul de contracţie este redus cu 10,5% la 56 de zile. Majoritatea celorlalte proprietăţi rămân asemănătoare, totuşi timpul de priză creşte cu aproximativ 2 ore din momentul turnării.

Pentru detalii tehnice de proiectare şi aplicare a produsului Radmyx vizitaţi fişa tehnică Radmyx şi detaliile de aplicare Radmyx.