Acoperis plat in Bragadiru hidroizolat cu Impermax si protejat cu Colodur cu nisip cuartos colorat

Proprietarul a avut aplicata o membrana bituminoasa apoi turnata o sapa. Prima operatie a constat in indepartarea sapei si a membranei. Deci munca bruta. Apoi a trebuit scapat de resturile de sapa si de membrana bituminoasa.

Asa arata terasa inainte de aplicare (puteti face click pe imagini pentru a le vedea mai mari):

Urmeaza hidroizolarea terasei: intai s-a aplicat Humidity Primer, apoi Impermax in doua straturi armat la imbinari. Dupa ultimul strat, se mai aplica un strat subtire de Impermax in care se presara nisip cu rol de aderenta pentru straturile urmatoare de finisaj.

Proprietarul a renuntat sa mai aplice gresie, intelegand avantajele unei protectii si a unui finisaj aplicat continuu, adica folosind nisip cuartos colorat prins intre doua straturi de Colodur.

Click aici pentru mai multe detalii

Curtea proiectului rezidenţial ATLANTIS RESIDENCE din Bucuresti, tratat cu Radcon Formula #7

Beneficiar: dezvoltatorul imobiliar Pelican Com, parte a grupului turc Gurtas
Suprafaţă tratată: 3500 metri patrati

Beneficiarul a fost multumit de prima parte a hidroizolatiei (cea de la parcarea subterana, a rosturilor de dilatare / tasare, a balcoanelor) si de aceea a avut incredere in solutiile si produsele oferite de noi pentru curtea proiectului ce a avut si rol de acoperis al parcarii.

Centar Projekt Zagreb, Croaţia
Extrem de relevante şi complete referitor la aplicarea produsului Radcon Formula #7 sunt imaginile de pe site-ul colegilor noştri din Zagreb, Croaţia, Gifiks GM d.o.o. ce au aplicat Radcon Formula #7 pe 2000 mp de terasă aflată pe centrul de afaceri Centar Projekt din Zagreb.

Principalele avantaje ale folosirii de Radcon Formula #7 pentru acoperişuri, terase şi balcoane
  • rezistă la stress termic ridicat
  • este uşor de aplicat
  • timpi de întrerupere foarte mici
  • după aplicare nu mai pot apare probleme mecanice
  • nu mai este necesară nici o şapă de protecţie
  • extrem de eficient din punctul de vedere al costului
  • problemele se pot identifica cu multă uşurinţă
  • stopează efectele ciclurilor repetate de îngheţ / dezgheţ
  • durată nelimitată de viaţă

Puteţi vizualiza şi detaliile de proiectare pentru acoperişuri, terase şi balcoane.

Royal Perth Yacht Club din Perth, Australia tratat cu Radcon Formula #7
Radcon Formula #7 a fost utilizat recent pentru a impermeabiliza această clădire. Produsul a fost aplicat pe acoperişul clădirii, pe betonul proaspăt întărit, lăsând suprafaţa complet expusă, fără a mai fi supusă efectelor datorate atât radiaţiilor ultraviolete cât şi fluctuaţiilor de temperatură şi ploii.

Aplicarea a fost făcută de aplicatorul nostru agrementat Aquaseal Concrete Services. Jerry Bosich Architects au fost proiectanţii iar constructorii au fost Suthdown Constructions. Acest proiect a fost finalizat in luna Mai 1996.

Apartamentele Omega, Plaja Moffet din Queensland, Australia au fost tratate cu Radcon Formula #7

Laceworth, aplicatorii noştri autorizaţi au impermeabilizat acest proiect folosind Radcon Formula #7. Produsul a fost introdus în proiect de Geoff Young Architects iar apartamentele au fost construite de R.J. Robertson Construction.

Moffet Beach este localizată chiar la nord de Brisbane. Aceste apartamente de lux sunt situate pe dealul de sud, dând spre plaja din figura de mai sus.
Radcon Formula #7 a fost folosit pentru a impermeabiliza 1.200 mp compuşi din balcoanele din exterior, acoperişul şi platforma de la intrarea principală.

Locuinţă din Blenham Street, Waverly, Australia tratată cu Radcon Formula #7

Comercial Industrial Contractors au preferat Radcon Formula #7 faţă de metodele tradiţionale pentru a impermeabiliza locuinţa din figură. Suprafeţele tratate sunt 1.805 mp de platformă şi balcoane. Aplicatorul a fost Kratrim Pty Ltd.