EA-Radcon

Societatea noastra, AFTENI DEVELOPMENTS SRL, este o societate care acopera o gama larga de activitati si inovatii in domeniul constructiilor, oferindu-va solutii maxim viabile in domeniul izolatiilor.

Domeniile de activitate ale AFTENI DEVELOPMENTS SRL sunt urmatoarele:

  • constructii civile si industriale;
  • hidroizolatii constructii civile si industriale;
  • intretinerea si repararea locuintelor;
  • termoizolatii eficiente;
  • pardoseli industriale pe baza de ciment sau pe baza de materiale epoxidice si poliuretanice.

Calitatea este integrata in politica societatii, privind realizarea si mentinerea unui nivel ridicat calitativ al produselor si serviciilor furnizate, astfel obiectivul prioritar este satisfacerea tuturor clientilor.

Avem exclusivitate pe teritoriul Romaniei si Republica Moldova pentru produse si tehnologii inovatoare ale unor firme renumite in solutii tehnice din domeniul constructiilor si nu numai.

In acest sens renumita firma RADCRETE PACIFIC ne-a autorizat sa-i reprezentam interesele, fiind DISTRIBUITOR AUTORIZAT CU DREPTURI EXCLUSIVE PE TERITORIUL ROMANIEI al produselor si tehnologiilor acesteia.

RADCRETE PACIFIC Pty Ltd este recunoscuta pe plan international printr-o gama larga de produse si tehnologii inovatoare in domeniul constructiilor, oferind solutii pentru situatii speciale ca de exemplu:

  • hidroizolatii constructii civile si industriale;
  • imbunatatirea calitatii betoanelor si mortarelor cu o gama diversificata de aditivi pentru diferite scopuri de utilizare.

Tot neintamplator cateva firme ne-au cautat pentru a le reprezenta interesele in piata romana de constructii. Oferta lor este extraordinar de diversificata pentru hidroizolatii, protectie pardoseli industriale, produsele dansilor reprezentand viitorul hidroizolatiilor de terase si finisajelor de pardoseli.

EA-Radmyx

Acelasi lucru s-a intamplat si cu firma germana MASTERTEC Gmbh pentru betoane, pentru profile de dilatare, pentru produse de curatare si protectie a produselor de piatra de orice tip, caramida si beton, pentru termoizolatii (bariere termice) active.

Si pentru că produsele sunt performante si necesita si cunostinte specializate, oferim continuu asistenta tehnica, cautand aplicatori si distribuitori locali si zonali pe care sa-i autorizam in utilizarea produselor si tehnologiilor.

Rezultatele deosebite pe care le-am obtinut sunt recunoscute de colaborarea cu mari antreprenori in constructii cum ar fi STRABAG (Austria), LENA CONSTRUCTII (Portugalia), CCCF (Romania), BOUYGUES (Franta), HYDROTECH ENGINEERING (Grecia), OTV France (Franta), TUNELE Brasov (Romania), OCIF (SUA) ce au desfasurat proiecte de constructii in Romania. Click aici pentru referintele noastre mari si aici pentru multe alte referinte.

AFTENI_DEVELOPMENTS-ISO9001- mic

Vă stăm în orice moment la dispoziţie în mod gratuit pentru a vă sfătui referitor la activităţile dvs. de construcţii, ne deplasăm şi la sediul dvs., mergem la şantierul dvs., asigurăm asistenţă tehnică, discutăm cu proiectanţii dvs. sau cu constructorul dvs. Stabilim de comun acord modul şi facilităţile de plată. Pentru asta doar sunaţi-ne la 0769 057 340 sau scrieti-ne la adresele de e-mail de mai jos.

Cu deosebit respect,

Mihai AFTENI, director AFTENI DEVELOPMENTS SRL
Mobile: 0769 057 340
E-mail: hidroizolatii@afacereamea.ro, vanzari@afacereamea.ro
Websites:

“The World’s Most Environmentally Friendly Concrete Waterproofing”

   PS   In orice lucrare garantam o Hidroizolatie Definitiva. Pentru unele hidroizolatii noi se obtine o reducere cu cel putin 50% a costurilor dvs de hidroizolare si obtinerea unei garantii reale crescuta cu cel putin 100%.


Am hotărât să dăm înapoi ceva comunităţii: