Produsele au fost şi sunt folosite în mii de locaţii. În această secţiune prezentăm exemple de tratamente efectuate de specialiştii nostri şi ai furnizorilor noştri în toată lumea.

Se asigură hidroizolare pe toată viaţa pentru orice betoane, ziduri de cărămidă şi piatră pe care s-au aplicat produsele noastre. Adică dacă o clădire are o durată de viaţă de 200 de ani, atunci zonele tratate vor rămâne hidroizolante tot 200 de ani. Demn de remarcat este faptul că sunt numeroase tratamente efectuate încă în anii ’75 şi care acum, după aproape 40 de ani, îşi păstrează în continuare proprietăţile iniţiale de hidroizolare.

Domeniile de aplicare sunt: terase, acoperişuri, balcoane, pardoseli, parcări, şosele, poduri, aeroporturi, monumente istorice şi de artă, baraje, tunele, rezervoare de apă potabilă, zidărie de cărămidă, faţade, fundaţii, dane şi cheiuri portuare.

Puteţi vizita toate tipurile de referinţe din coloana din dreapta, puteţi vizualiza Buletinele Informative Radcrete cu sute de referinţe sau puteţi vizualiza prezentarea PowerPoint de mai jos ce conţine un rezumat al acestor referinţe.

Fişe aplicări (Prezentare Powerpoint având mărimea de 2,3 MB)

Puteţi vizualiza şi următoarele clipuri video de pe Youtube, prezentându-vă cel mai performant produs de hidroizolaţii în acţiune.

Introducere
Terase şi acoperişuri
Suprafeţe traficabile
Recipienţi de lichide
Impermeabilizarea şi protecţia podului Rama VIII

Pentru mult mai multe referinţe mai puteţi studia şi buletinele informative Radcrete (în limba engleză):