AFTENI DEVELOPMENTS SRL

ROMÂNIA, Bucureşti, Sector 5, cod postal 050179, Str. Oţelul Roşu nr. 6, Ap. 1 (pe lângă Academia Tehnică Militară),
GPS: 44.4174672N 26.0881627E

Telefon: 0785 506 512
E-mail: hidroizolatii@afacereamea.ro

Cum sa ajungeti la noi: intai ne sunati ca sa va sigurati ca suntem la birou sau avem marfa dorita de dvs. Apoi puteti citi indicatiile de mai jos pentru a ajunge la noi:

  • Daca veniti dinspre Piata Unirii urmati linia tramvaiului 32, pe Regina Maria, treceti de 11 Iunie, de rondul din dreptul Palatului Parlamentului, urcati tot inainte spre Rahova pe linia tramvaiului pana ajungeti in dreptul Pietei George Cosbuc. Acolo va incadrati pe banda stanga si la rond faceti stanga prin fata Academiei Tehnice Militare, pe Soseaua Viilor. Apoi, dupa 50 de metri, cand aveti o vulcanizare pe partea dreapta, faceti prima strada la stanga, fara sa ajungeti la semafor, pe langa cladirea Academiei Tehnice Militare, lasand un parculet pe partea dreapta, pe strada Ing. Teodoru, pana in capatul ei (cu mare atentie pentru ca drumul cu prioritate face la dreapta). La capatul strazii ing. Teodoru, ce pare ca se infunda, pe dreapta, este strada Otelul Rosu. La mijlocul ei, pe partea dreapta, gasiti biroul nostru la nr 6, cu un drapel la poarta.
  • Daca veniti dinspre Soseaua Panduri, dupa ce ati trecut de linia de tramvai 32, ce duce spre Rahova, si veti lasa un Lukoil pe dreapta, va incadrati pe banda stanga la semafor si faceti stanga la 45 de grade pe langa cladirea Academiei Tehnice Militare, lasand un parculet pe partea dreapta, pe strada Ing. Teodoru, pana in capatul ei (cu mare atentie pentru ca drumul cu prioritate face la dreapta). Acolo este strada Otelul Rosu. La mijlocul ei, pe partea dreapta, gasiti biroul nostru la nr 6, cu un drapel la poarta.
  • Daca veniti pe Soseaua Viilor dinspre Piata Eroii Revolutiei (fosta Pieptanari), dupa ce ati trecut de linia de tramvai ce duce spre stanga spre Trafic Greu, dvs veti merge inainte. Dupa primul semafor (intersectia cu Str. Fabrica de Chibrituri), veti merge pana la urmatorul semafor numai ca nu veti sta la coada pentru a trece intersectia ci va veti incadra pe o bretea catre dreapta. Acolo este un indicator rutier de cedare de trecere, va asigurati si apoi faceti dreapta pe str. Ing. Teodoru, avand parculetul pe partea dreapta si cladirea Academiei Tehnice Militare pe stanga, pana in capatul ei (cu mare atentie pentru ca drumul cu prioritate face la dreapta). La capatul strazii, ce pare ca se infunda, este strada Otelul Rosu. La mijlocul ei, pe partea dreapta, gasiti biroul nostru la nr 6, cu un drapel la poarta.
  • Daca veniti dinspre Piata Rahova, dupa ce treceti de Intersectia de la Chirigiu inainte spre Unirii, in dreptul Pietei Cosbuc veti face la dreapta inainte de rond, prin fata Sectiei de Evidenta a Populatiei, prin fata Academiei Tehnice Militare, pe Soseaua Viilor. Apoi, dupa 50 de metri, cand aveti o vulcanizare pe partea dreapta, faceti prima strada la stanga, fara sa ajungeti la semafor, pe langa cladirea Academiei Tehnice Militare, lasand un parculet pe partea dreapta, pe strada Ing. Teodoru, pana in capatul ei (cu mare atentie pentru ca drumul cu prioritate face la dreapta). La capatul strazii, ce pare ca se infunda, este strada Otelul Rosu. La mijlocul ei, pe partea dreapta, gasiti biroul nostru la nr 6, cu un drapel la poarta.

Trimiteti-ne un e-mail la hidroizolatii@afacereamea.ro cu prezentarea situatiei dvs concrete si intrebarile dvs si completati si numele, adresa, telefonul si e-mailul la care puteti fi gasit/a pentru a va putea raspunde cat mai corect si competent.