Hidroizolatiile sunt acele lucrari ce impiedica patrunderea apelor parazite in structura sau spatiul util al unei constructii.

Multa lume nu constientizeaza importanta hidroizolatiei. Hidroizolatia este ca armata unei tari. Daca ea este slaba (armata este slaba), atunci finisajele, instalatiile si termoizolatiile sunt distruse (bogatiile tarii se risipesc fiind jefuite de dusmani). Se plateste ulterior mult mai mult pentru reparatii si intretinere periodica.

Cuvintele lene, “crima si tradare” sunt potrivite pentru a scoate in evidenta ca unii „specialisti” nu cunosc materialele corecte si cum trebuie ele folosite. Citim de multe ori pe site-uri „de specialitate” referitor la hidroizolatii cum se recomanda materiale nepotrivite si ne dam seama ca unii au invatat o poezie si doar o repeta, fara sa-si asume vreo responsabilitate fata de client. E de inteles pentru ca in perioada cand au invatat “poezia” acelea erau materialele de varf.

Intre timp au aparut materiale ce asigura hidroizolare definitiva, pe toata durata de viata a constructiei. Cine nu-si doreste un Sistem Perfect de Hidroizolatii? Unul in care sa se faca hidroizolatia o data pentru totdeauna?

Nu condamnam pe nimeni ca nu suntem noi in masura sa facem asta, dar exprimam o realitate a domeniului: hidroizolatiile prost facute genereaza pagube mai mari decat costul respectivelor materiale si manopere de hidroizolatii deoarece raman lucrari ascunse si pentru a le repara trebuie sa indepartezi sape si tencuieli, finisaje (unele chiar foarte scumpe), instalatii electrice si sanitare, termoizolatii, unele betoane trebuie sparte etc.

Hai sa vedem cateva cifre! Iata cateva din statisticile domeniului nostru:

  • pretul mediu al hidroizolatiilor este de doar 5-10% din pretul la rosu al unei constructii civile
  • pana la 95% din problemele unei locuinte finalizate sunt cauzate de infiltratiile de ape parazite (cele pluviale, freatice sau din cursurile de apa).

Apele parazite sunt “perfide, viclene si puternic distructive” pentru constructii. Ele nu fac decat sa urmeze principiul vaselor comunicante. Patrund oriunde gasesc un viciu ascuns, o slabiciune a materialor de constructii. Deci problema este doar la noi referitor la modul in care am proiectat si construit respectiva constructie!

Orice hidroizolatie bine facuta inseamna o protectie a investitiilor.

Sa ne mai uitam o data pe cifrele de mai sus. Putem afirma fara modestie dar ca o realitate ca cei mai buni prieteni ai proiectantilor, constructorilor, investitorilor si proprietarilor sunt hidroizolatorii care fac Hidroizolatii Perfecte. Iata doar cativa din furnizorii nostri. Daca va face placere, va invitam sa-i vizitati:

atlantis mastertec radmyx Radcon

Stati aproape deoarece vom finaliza in curand cateva cursuri de hidroizolatii: Bazele hidroizolatiilor si etansarilor (unde vom enumera si descrie principiile hidroizolatiilor perfecte), Hidroizolarea structurilor subterane, Hidroizolarea acoperisurilor s.a. Dvs, ca profesionisti ai domeniului, veti beneficia de gratuitate.

Plus un pachet complet de specificare in proiecte si detalii de folosire in diferitele situatii practice.

solutii-tehniceSperam sa descoperiti in noi ca va suntem prieteni adevarati carora le pasa de problemele cu care va confruntati si va ajuta sa le rezolvati respectand principiile Hidroizolatiilor Perfecte.

 

Contactati-ne Astazi cu o Cerere de Oferta

e-mail: hidroizolatii@afacereamea.ro
site-uri web: fundatii.afacereamea.ro si terase.afacereamea.ro
telefoane: +4 0769 057 340, 0727 750 400,

privacy-iconDatele dvs sunt in siguranta cu noi
Nu va costa nimic si nu aveti nicio obligatie

Fundaţii, Subsoluri / Demisoluri, Camere Tehnice, Beciuri / Pivniţe / Crame

HIDROIZOLATII DEFINITIVE

Soluţii garantate performante de hidroizolaţii şi termoizolaţii nu doar produse.

Impermeabilizari 100% de betoane, sape si tencuieli. Garantii de 10-60 de ani. Pardoseli. Solutii anti-condens, anti-mucegai, anti-igrasie.

Hidroizolare balcoane, terase, trotuare, băi şi bucătării

HIDROIZOLATII DEFINITIVE

Soluţii garantate performante de hidroizolaţii şi termoizolaţii pentru balcoane si terase.

Hidroizolare Perfecta la terase si balcoane. Garantii reale de la 10 pana la 100 de ani.

Aveți infiltrații?

Aveți treceri / străpungeri / penetrări de cabluri / țevi / conducte prin pereți, planșee și pardoseli ce manifestă infiltrații sa exfiltrații! Aveți fisuri prin pereți și pardoseli?


Avem soluții corecte și complete.

Doar vizitați https://strapungeri.afacereamea.ro/ și puteți să găsiți produsele și soluțiile corecte pentru situația dvs concretă. Puteți și să vă abonați pentru discounturi și comisioane.