Hidroizolatiile sunt acele lucrari ce impiedica patrunderea apelor parazite in structura sau spatiul util al unei constructii.

Multa lume nu constientizeaza importanta hidroizolatiei. Hidroizolatia este ca armata unei tari. Daca ea este slaba (armata este slaba), atunci finisajele, instalatiile si termoizolatiile sunt distruse (bogatiile tarii se risipesc fiind jefuite de dusmani). Se plateste ulterior mult mai mult pentru reparatii si intretinere periodica.

Cuvintele lene, “crima si tradare” sunt potrivite pentru a scoate in evidenta ca unii „specialisti” nu cunosc materialele corecte si cum trebuie ele folosite. Citim de multe ori pe site-uri „de specialitate” referitor la hidroizolatii cum se recomanda materiale nepotrivite si ne dam seama ca unii au invatat o poezie si doar o repeta, fara sa-si asume vreo responsabilitate fata de client. E de inteles pentru ca in perioada cand au invatat “poezia” acelea erau materialele de varf.

Intre timp au aparut materiale ce asigura hidroizolare definitiva, pe toata durata de viata a constructiei. Cine nu-si doreste un Sistem Perfect de Hidroizolatii? Unul in care sa se faca hidroizolatia o data pentru totdeauna?

Nu condamnam pe nimeni ca nu suntem noi in masura sa facem asta, dar exprimam o realitate a domeniului: hidroizolatiile prost facute genereaza pagube mai mari decat costul respectivelor materiale si manopere de hidroizolatii deoarece raman lucrari ascunse si pentru a le repara trebuie sa indepartezi sape si tencuieli, finisaje (unele chiar foarte scumpe), instalatii electrice si sanitare, termoizolatii, unele betoane trebuie sparte etc.

Hai sa vedem cateva cifre! Iata cateva din statisticile domeniului nostru:

  • pretul mediu al hidroizolatiilor este de doar 5-10% din pretul la rosu al unei constructii civile
  • pana la 95% din problemele unei locuinte finalizate sunt cauzate de infiltratiile de ape parazite (cele pluviale, freatice sau din cursurile de apa).

Apele parazite sunt “perfide, viclene si puternic distructive” pentru constructii. Ele nu fac decat sa urmeze principiul vaselor comunicante. Patrund oriunde gasesc un viciu ascuns, o slabiciune a materialor de constructii. Deci problema este doar la noi referitor la modul in care am proiectat si construit respectiva constructie!

Orice hidroizolatie bine facuta inseamna o protectie a investitiilor.

Sa ne mai uitam o data pe cifrele de mai sus. Putem afirma fara modestie dar ca o realitate ca cei mai buni prieteni ai proiectantilor, constructorilor, investitorilor si proprietarilor sunt hidroizolatorii care fac Hidroizolatii Perfecte. Iata doar cativa din furnizorii nostri. Daca va face placere, va invitam sa-i vizitati:

atlantis mastertec radmyx Radcon

Stati aproape deoarece vom finaliza in curand cateva cursuri de hidroizolatii: Bazele hidroizolatiilor si etansarilor (unde vom enumera si descrie principiile hidroizolatiilor perfecte), Hidroizolarea structurilor subterane, Hidroizolarea acoperisurilor s.a. Dvs, ca profesionisti ai domeniului, veti beneficia de gratuitate.

Plus un pachet complet de specificare in proiecte si detalii de folosire in diferitele situatii practice.

solutii-tehniceSperam sa descoperiti in noi ca va suntem prieteni adevarati carora le pasa de problemele cu care va confruntati si va ajuta sa le rezolvati respectand principiile Hidroizolatiilor Perfecte.

Contactati-ne Astazi cu o Cerere de Oferta

e-mail: hidroizolatii @ afacereamea.ro
site-uri web: fundatii.afacereamea.ro si terase.afacereamea.ro
telefoane: +4 0785 506 512

privacy-iconDatele dvs sunt in siguranta cu noi
Nu va costa nimic si nu aveti nicio obligatie

CONTACTAŢI-NE ACUM!

Vă stăm în orice moment la dispoziţie în mod gratuit pentru a vă sfătui referitor la etansarea strapungerilor. Va sfatuim si referitor la produsele ce se recomandă şi la aplicarea lor. Daca este nevoie ne deplasăm şi la sediul dvs., mergem la şantierul dvs. (uneori aceasta deplasare costa). Discutăm cu proiectanţii dvs. sau cu constructorul dvs. Stabilim de comun acord modul şi facilităţile de plată. Pentru asta doar sunaţi-ne la telefonul 0785 506 512.

Puteti sa ne trimiteţi si un mesaj prin completarea formularului de cerere de ofertă. Vă răspundem imediat (în cel mai scurt timp posibil) şi veţi fi foarte mulţumit/ă!

Aveți nevoie de ferestre și uși?

Încercați să ne cereți o ofertă și nouă și veți primi comisioane. Discounturile pot fi de la 20% pînă la 60%. De ce? Deoarece ne putem permite avand o oferta completa și fiind importatori direcți de profile!

La unele comenzi de ferestre și uși, oferim gratuit plasele de insecte.

Facem contracte de întreținere / mentenanță. Intrați acum în parteneriate ce vă pot aduce câștiguri mari.

Reparații la terase

HIDROIZOLATII DEFINITIVE
https://terase.afacereamea.ro/

Pentru terasele de bloc sau de birouri acoperite cu membrane bituminoase cele mai potrivite produse de reparatii sunt IMPERMIX PU. Aveti garantii adevarate de 10-35 de ani. Practic sunt inerte la influentele de mediu iar durata lor de viata este nelimitata.

Programati-va acum interventia pe terase ca sa nu fie prea tarziu.

Aveți infiltrații?

Aveți treceri / străpungeri / penetrări de cabluri / țevi / conducte prin pereți, planșee și pardoseli ce manifestă infiltrații sa exfiltrații! Aveți fisuri prin pereți și pardoseli?


Avem soluții corecte și complete.

Doar vizitați https://strapungeri.afacereamea.ro/ și puteți să găsiți produsele și soluțiile corecte pentru situația dvs concretă. Puteți și să vă abonați pentru discounturi și comisioane.