Mai multe referinte găsiţi pe site-ul nostru specializat de Fundaţii, Subsoluri, Demisoluri, Beciuri, Pivniţe.

Fundaţie impermeabilizată în masă la Otopeni

Client: S.C. Venus stones S.R.L.
Proiect: VENUS RESIDENCE OTOPENI
Partener aplicator: S.C. UNICO PROFIT S.R.L.

Radmyx concentrat a fost aplicat la staţia de betoane pentru 300 mc de beton folosit la impermeabilizarea în masă a fundaţiei. Se poate observa în imaginea din dreapta cum apa poate să băltească şi totuşi apa nu pătrunde în subsolul cu rol de parcare. S-au colmatat ş hidroizolat şi găurile de tiranţi.

Supermarket în Thailanda

Client: Big ‘C’ Super Center Public Co. Ltd.
Proiect: Big ‘C’ Bangna
Antreprenorul general: Siphya Construction Co. Ltd.
Arhitect: SAI Consultant Ltd.
Aplicator: Radcon (Thailand) Co. Ltd.

Fundaţia acestei clădiri a fost tratată cu Radmyx în scop de impermeabilizăre, după ce au fost consultaţi arhitectul şi consultantul care au recunoscut meritul şi eficienţa sa datorită timpului mic de realizare, a costurilor mici si a faptului că nu mai este necesară protejarea hidroizolaţiei înainte de a se astupa cu balast.

Sistemul Radmyx este uşor de aplicat în anotimpuri umede, nu crează probleme de scădere a aderenţei, neapărând problemele specifice sistemelor convenţionale. Suprafaţa acoperişului, cca 15.000 mp, a fost tratată cu Radcon Formula #7, rezultând un cost scăzut şi o rezistenţă mare în timp.

Hidroizolatie pe toata durata de viata cu Radmyx pentru fundatia unui centru comercial din Thailanda

Client: First National Family Co. Ltd.
Antreprenorul general: K-Tech Construction & Engineering Co. Ltd.
Arhitect: Palmer & Turner (Thailand) Co. Ltd.
Aplicator: Radcon (Thailand) Co. Ltd.
Suprafaţa aplicată: 3000 mp cu Radmyx Slurry

Folosirea sistemelor cu crestere cristalina sub forma de slurry (pasta) sau prin cernere s-au dovedit foarte populare pe piata de constructii din Thailanda. Radmyx – produsul cu crestere cristalina avand o formula speciala de la Radcrete – se bucura de o larga acceptare si este specificat intr-un numar din ce in ce mai mare de proiecte.

In acest proiect Radmyx a fost aplicat prin cernere suprafetei radierului acestui nou complex comercial. Specificatiile au presupus si folosirea in toate rosturile de turnare / constructie a unui produs waterstop pe baza de bentonita (Masterstop in oferta noastra). In plus toate aceste rosturi au fost tratate si cu Radmyx Slurry inainte de a se turna betoanele.

Rezultatul final este un sistem de hidroizolare ce face parte integrala din betonul structural. Nu se va dezlipi si va fi eficient pe toata durata de viata a structurii.

Radmyx Slurry a fost aplicat peretilor in proportia de 0,8 kg / mp. Radmyx sub forma cernuta a fost si el aplicat in proportia de 0,8 kg / mp, intr-un singur strat.

Radmyx aplicat prin cernere la fundaţia unui Shopping Centre din Thailanda

Client: Central Pattana
Antreprenorul general: K-Tech & Eng. Co. Ltd.
Arhitect: Urban Architects Co. Ltd.
Suprafaţa aplicată: 50000 mp de fundaţie
Aplicator: Radcon (Thailand) Co. Ltd.

În imaginea alăturată se vede cum este aplicat Radmyx prin cernere radierului acestei construcţii. Proporţia de aplicare este de 0,8 kg / mp. Pentru asigurarea calităţii, din loc in loc, la distanţe precise, sunt dispuse găleţile cu Radmyx pe armătură, în aşteptarea turnării betonului.

Produsul cu creştere cristalină Radmyx este soluţia optimă de hidroizolare în Bangkok deoarece tasarea medie a solului sub structuri poate ajunge până la 2 cm anual. Cu acest tip de tasare membranele fizice pot rezista doar pentru scurt timp. Când betonul impermeabilizat în masă cu Radmyx crapă, apa va reactiva produsul de impermeabilizare, re-etanşand sigur şi automat fisura.

Fundaţia clădirii Direcţiei Anti-Fraudă din Trinidad

Client: Guvernul din Trinidad & Tobago
Locaţia: Direcţia Anti-Fraudă (Port Of Spain)
Contractorul principal: R.K. Plummer & Associates Ltd.
Suprafaţa aplicată: 800 mp de fundaţie
Aplicator: Radcon (Thailand) Co. Ltd.

În mod normal Radcrete ar recomanda Radmyx pentru impermeabilizarea fundaţiei. Dar deoarece factorii de decizie în acest proiect erau familiarizaţi cu Radcon ca tehnologie de impermeabilizare pe viaţă pentru suprafeţele supraterane, au ales Radcon Formula #7 şi pentru fundaţie, ştiind că el va depăşi orice produs bazat pe creşterea cristalină, el rezistând mult mai bine la amplitudinile mari de temperatură.

Datorită programului foarte strâns de construcţie suprafaţa tratată cu Radcon Formula #7 a primit doar una din cele trei udări necesare înainte de a fi acoperită cu pământ. Curând a căzut ploaia şi în subsol au apărut particule de apă. Deoarece procedurile noastre de aplicare nu au fost urmate îndeaproape a trebuit să treacă câteva săptămani până ce Radcon Formula #7 a reacţionat complet cu apele pluviale pentru a se obţine ca rezultat impermeabilizarea 100%.

Mai multe referinte găsiţi pe site-ul nostru specializat de Hidroizolare Perfectă a Zonelor Subterane: Fundaţii, Subsoluri, Demisoluri, Beciuri, Pivniţe, Camere Tehnice.

[sc name=”mesaj_de_contactare” personalizare=”orice referințe despre fundații”]